Info

Na Nederlandse en Engelse literatuur gestudeerd te hebben aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, ben ik toch weer terug gegaan naar de kunstacademie ArtEZ om daar de opleiding Stories and Design te volgen. In 2012 ben ik afgestudeerd en sindsdien werk ik in het bibliotheekwezen. Daarnaast ben ik werkzaam als zelfstandig illustrator, redacteur en vertaler.

U kunt mij inhuren voor al uw illustraties, van wenskaarten en lesmateriaal tot redactioneel werk en strips, op zowel tarief- als uurbasis. Ik werk voornamelijk met traditionele materialen en technieken, die vaak op onconventionele wijze gecombineerd worden, en eventueel digitaal bewerkt naar uw en mijn tevredenheid.

Ook ontwerp ik logo’s, visitekaartjes, promotiemateriaal en gelegenheidskaarten voor particuliere opdrachtgevers, en verkoop ik af en toe vrij werk.

Alle beelden, tenzij anders vermeld, zijn copyright © 2009-2016 Nienke Oldenhuis.

Kamer van Koophandel: 53330226

nienkegezichten

(portretten door Avierkoerier).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>